CONEIX L'EQUIP D'ESPIGUES!

MARC MATARÓ

IMPULSOR DEL PROJECTE

Hola! Sóc en Marc Mataró, l’impulsor d’Espigues.com, el portal d’un amant de la natura, dirigit a apassionats per la natura!

D’ençà que era un marrec ja era curiós i molt ansiós per descobrir nous racons i nous horitzons.

La meva passió per la natura es va despertar quan tenia uns 10 anys gràcies a l’agrupació escolta de Malgrat de Mar. Fèiem excursions, passàvem la nit al ras o en tendes de campanya, descobríem indrets nous, fèiem activitats a l’aire lliure i, el millor de tot... Vivíem grans aventures i experiències!

Per motius d’estudis i feina, vaig acabar vivint a Girona, però mai he deixat de trobar temps per escapar-me amb els amics a una casa rural per passar un cap de setmana o celebrar un aniversari.

Aquestes escapades de turisme rural fan que els meus cinc sentits toquin el cel, però mai m’han fet sentir el que vivia amb l’escoltisme: em veia limitat perquè desconeixia la zona o les possibilitats que aquesta oferia, i, per descomptat, mai han estat tan aventureres! En l’intent d’aconseguir informació completa i precisa per les meves escapades, visitava moltíssimes pàgines web, però a vegades el que trobava era difús o inclús contradictori. Sovint, beure de massa fonts només porta mal de cap!


En el meu interior creixia un neguit que al final es va convertir en un buit. Una mica tip d’aquesta problemàtica, per fi, se’m va encendre una bombeta al cap! I si oferia als autèntics amants de la natura i del turisme rural (aquells que busquen quelcom més que una estada) informació fidedigna, completa i de primera mà dels racons més bonics i espectaculars que amaga la nostra terra? I si a més ho complementava amb activitats, per a tot tipus de públic, perquè aquesta estada es convertís en una experiència única i memorable?

Espigues.com neix a partir d’aquestes inquietuds. És el nadó que espero convertir en referent de turisme rural per a tots aquells que volen descobrir nous llocs i viure intensament l’escapada.

Gràcies per confiar en Espigues. Esperem que, amb nosaltres, construïu records meravellosos.

Marc.ELISENDA SOLER

FOTÒGRAFA AMANT DE LA NATURA

Aquesta noia tant somrient que veieu al costat d’aquestes línies és l’Elisenda Soler. És una mestra en l’art de la creativitat fotogràfica. Pocs talents trobarem com ella. Formada a Barcelona quan la fotografia encara era pura química, amb sales fosques i llums vermelles, va evolucionar adaptant-se ràpidament al suport digital i al retoc fotogràfic digital. Els seus coneixements inclouen tot tipus de tècniques fotogràfiques, retoc en programes com el Photoshop i el Lightroom. Li encanta jugar amb la llum i quan té una idea al cap s’hi posa fins que ho aconsegueix.

Gran aficionada també a la naturalesa i a descobrir nous horitzons, puc afirmar sense cap mena de por, que ella porta molts i molts de quilòmetres a la seva esquena recorreguts per carreteres, camins, senders i llocs per on només passarien les cabres. Tot això només per aconseguir una imatge que cap altre podria fer!

Ella és meticulosa, perfeccionista, impulsiva, atrevida, creativa, exigent amb si mateixa i amb els altres, divertida, espontània, agradable, molt amable i generosa. Sempre li agrada anar provant coses noves, fet que es trasllada a la fotografia. És una persona molt emocional i quan vol expressar un sentiment a través d’una imatge, hi posa tot el cor fins a aconseguir-ho. Això la converteix en una peça fonamental, per no dir imprescindible, en aquest projecte.

Gràcies Elisenda, per formar part d’espigues, sense tu això no seria possible!