BENVINGUT A ESPIGUES

El cercador d'estades rurals pensat també per a propietaris


Saps com fer per atraure hostes al teu allotjament els 12 mesos de l'any sense haver de pagar més?

ESPIGUES és un cercador on line pensat per a propietaris d’allotjaments rurals com tu, que volen atraure durant tot l’any, de forma automatitzada i rentable, hostes per a viure experiències inoblidables en allotjaments rurals com el teu.

Vols més informació? Omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.


Espigues és diferent perquè...


1.- Nosaltres et volem conèixer personalment i tu ens coneixeràs personalment. Sempre concertem una visita prèvia per conèixer el propietari i el seu allotjament i que ell ens conegui a nosaltres i la nostra forma de treballar. Després fem un seguiment per convenir, si fos necessari, accions que et permetin tenir un millor rendiment.

2.- Només pagaràs per les reserves efectives que aconseguim per a tu. No et cobrarem extres per una millor visibilitat o posicionament a la web i els hostes no pagaran de més perquè fem d’intermediaris.

3.- Podràs publicar directament ofertes especials a través del teu panell de control.

4.- Els clients podran fer la seva reserva en línia de forma ràpida, còmode i segura. I tu rebràs el pagament mitjançant transferència bancària el mateix dia que arribin els teus hostes. Oblida’t dels correus i les trucades telefòniques.

5.- El calendari de reserves s’actualitza automàticament. Ja no tindràs reserves duplicades ni errors per algun oblit.

6.- Si ho vols, la fotògrafa oficial d’Espigues realitzarà un reportatge fotogràfic complet i amb molta sensibilitat del teu allotjament, que inclourà, a més, imatges aèries.

7.- I últim, però no menys important: tenim una oferta especial per a tu si decideixes confiar ara en Espigues:


APROFITA L’OFERTA DE PROVA GRATUÏTA DURANT 6 MESOS O REP INFORMACIÓ, SENSE COMPROMÍS, DELS BENEFICIS QUE TINDRÀS PER FORMAR PART DE LA COMUNITAT D’ESPIGUES. REGISTRA’T I ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TU.


FES-HO ARA!

NO PERDIS NI UN MINUT MÉS DEL TEU TEMPS NI DELS TEUS DINERS!

Uneix-te a la comunitat d’ESPIGUES i beneficia’t de les nostres eines i avantatges per atraure, durant tot l’any, hostes que volen viure experiències inoblidables en allotjaments rurals com el teu.


Encara tens algun dubte?

Per descomptat. Tots els propietaris que vulguin formar part de la família espigues, poden fixar, a través del seu panell de control, totes les condicions de reserva (mètodes de pagament, tant per cent a pagar per la reserva, ...) i polítiques de cancel·lació. Així mateix, també podran crear ofertes limitades a un període de temps concret estipulant el preu de la oferta i comparant-lo amb el preu que normalment es cobraria en la tarifació vigent.
Si vols informació dels nostres serveis, o ja la saps i vols formar part de la nostra família, posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: info@espigues.com o truca al número de telèfon: 640 20 33 67. Estem a la vostra total disposició per resoldre qualsevol dubte, assistir-vos en qualsevol procés amb nosaltres, i ajudar-vos en tot el que necessiteu.
Efectivament! Entrar a formar part de la comunitat de propietaris d'espigues no costa res! Només cobrem un petit percentatge per reserva feta al teu allotjament rural. Un preu just per tu i pel teu negoci!
Molt senzill! Només has d'entrar al teu panell de control de la casa. Allà, a la pestanya de calendari d'ocupació, l'únic que s'ha de fer és clic al botó Import / Export de la casa completa o de les habitacions (en cas que llogueu les habitacions per separat). Us sortirà una pantalla on hi apareixerà una adreça web que podreu enganxar als altres panells de controls de les altres centrals de reserves, i un botó que us permetrà importar altres calendaris d'altres webs. Feta la importació, automàticament es sincronitzaran els calendaris!
Les experiències són estades rurals que inclouen paquets d'activitats pels teus hostes. Així, la seva estada es convertirà en un record inoblidable. Aquestes experiències poden ser molt diverses i anar destinades per tots els públics: des d'una experiència gastronòmica en un restaurant proper, fins a un taller de ioga o una classe d'equitació per als nens. Activitats... les que ens poguem imaginar i més!
Ens agrada donar la cara. Que sapigueu qui som, i qui sou vosaltres. Volem conèixer-vos a vosaltres i al vostre allotjament per, d'aquesta manera, oferir les experiències més adequades al vostre negoci i als vostres hostes. Hem de conèixer-vos en profunditat per oferir el millor de vosaltres i potenciar el vostre negoci des d'una bona base.