Preguntes Freqüents

Aquí podràs buscar les respostes als dubtes més comuns entre els nostres usuaris

Sóc un propietari...

Per descomptat. Tots els propietaris que vulguin formar part de la família espigues, poden fixar, a través del seu panell de control, totes les condicions de reserva (mètodes de pagament, tant per cent a pagar per la reserva, ...) i polítiques de cancel·lació. Així mateix, també podran crear ofertes limitades a un període de temps concret estipulant el preu de la oferta i comparant-lo amb el preu que normalment es cobraria en la tarifació vigent.
Si vols informació dels nostres serveis, o ja la saps i vols formar part de la nostra família, posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: info@espigues.com o truca al número de telèfon: 640 20 33 67. Estem a la vostra total disposició per resoldre qualsevol dubte, assistir-vos en qualsevol procés amb nosaltres, i ajudar-vos en tot el que necessiteu.
Efectivament! Entrar a formar part de la comunitat de propietaris d'espigues no costa res! Només cobrem un petit percentatge per reserva feta al teu allotjament rural. Un preu just per tu i pel teu negoci!
Molt senzill! Només has d'entrar al teu panell de control de la casa. Allà, a la pestanya de calendari d'ocupació, l'únic que s'ha de fer és clic al botó Import / Export de la casa completa o de les habitacions (en cas que llogueu les habitacions per separat). Us sortirà una pantalla on hi apareixerà una adreça web que podreu enganxar als altres panells de controls de les altres centrals de reserves, i un botó que us permetrà importar altres calendaris d'altres webs. Feta la importació, automàticament es sincronitzaran els calendaris!
Les experiències són estades rurals que inclouen paquets d'activitats pels teus hostes. Així, la seva estada es convertirà en un record inoblidable. Aquestes experiències poden ser molt diverses i anar destinades per tots els públics: des d'una experiència gastronòmica en un restaurant proper, fins a un taller de ioga o una classe d'equitació per als nens. Activitats... les que ens poguem imaginar i més!
Ens agrada donar la cara. Que sapigueu qui som, i qui sou vosaltres. Volem conèixer-vos a vosaltres i al vostre allotjament per, d'aquesta manera, oferir les experiències més adequades al vostre negoci i als vostres hostes. Hem de conèixer-vos en profunditat per oferir el millor de vosaltres i potenciar el vostre negoci des d'una bona base.