Preguntes Freqüents

Aquí podràs buscar les respostes als dubtes més comuns entre els nostres usuaris

Navegadors i compatibilitat

Sí, o almenys en principi. Ara bé, si detecteu que hi ha quelcom que no funcioni del tot bé o voleu formular una suggeriment sobre usabilitat, escriu-nos un correu a info@espigues.com!
Nosaltres recomanem, per una millor experiència, que s'utilitzin Google Chrome, Mozilla Firefox i el Safari d'Apple. No és que els altres tinguin incompatibilitats; els podeu fer servir correctament. Recomanem aquests tres perquè són els que millor interpreten el color de les fotografies que a espigues realitzem i tractem amb molta cura.
Per descomptat! Espigues és una web "responsive". És a dir, que la web s'adapta a la pantalla de qualsevol dispositiu, sigui un ordinador d'escriptori, un portàtil, una tableta o un smartphone. Podreu navegar, triar cases, fer reserves i pagar-les des de qualsevol lloc i a qualsevol hora!

Pagaments

Espigues.com permet fer el pagament de la teva reserva per dues vies: 1.- Transferència bancària: és el pagament més lent, ja que s'ha d'esperar de 24 a 72 hores per a confirmar l'ingrés i tancar la transacció. Un cop verificada la transferència, la reserva queda tancada per les dates seleccionades. 2.- Stripe: és una de les plataformes de pagament més utilitzades avui en dia a internet. És instantània, i la reserva queda confirmada i tancada immediatament després de realitzar la transacció. A més, no hauràs de donar-te d'alta al seu web. Només necessitaràs tenir a mà la teva targeta bancària. Ja no t'has de preocupar de res més que de preparar la maleta!
Completament segur. Ni espigues ni el propietari veuen les teves dades bancàries, ni tu veuràs les nostres dades. A més a més, fem servir codis d'encriptació potents per a evitar que terceres persones malintencionades puguin interceptar i desxifrar totes aquestes dades. No us preocupeu per les vostres transaccions. Són 100% segures!
Donem el termini de set dies naturals per a realitzar el pagament. Has de pensar que, si no es realitza el pagament, la reserva quedarà anul·lada automàticament.
Espigues.com es queda un 13% sobre l'import pagat per l'hoste quan formalitzi la reserva. Si el pagament és mitjançant transferència bancària, la comissió per la transferència, en cas que aquesta existís, queda repercutida sobre l'hoste. En cas que l'hoste realitzi el seu pagament per Stripe, l'import de comissió que apliqui aquesta plataforma, queda soportada por espigues.com.

Suggeriments i consells

Aquesta és la pregunta del milió! És molt difícil decidir amb certa precisió quan podrem gaudir de la nostra estada rural a un allotjament. Hi poden haver molts factors a tenir en compte, especialment si sou molts, o quan es tindran els dies lliures per fer-la... El nostre consell és que la reserva es faci un mes, o com a màxim un mes i mig abans de l'estada, que és quan normalment ja es té tot lligat. Tingueu en compte que esperar a última hora és bastant arriscat, ja que si veieu un allotjament que us agrada molt i s'ajusta a les vostres necessitats i no el reserveu amb la suficient antelació, podríeu tenir la decepció de perdre'l per aquells dies. A més a més, tingueu presents totes aquelles dates especials, ponts, dies de festa i esdeveniments que puguin afectar a la tria de les dates de la vostra estada.
Espigues posa a l'abast de tots els usuaris un potent motor de cerca d'allotjaments rurals. Cada casa té unes característiques diferents i, per tal d'adaptar-nos al màxim a les necessitats dels visitants, hem construït un motor de filtratge molt senzill d'utilitzar que us permetrà trobar aquell allotjament que més se us ajusti als vostres requeriments. Així que no dubteu a utilitzar el nostre cercador, que us anirà molt bé!
Als membres d'espigues ens agrada gaudir de les nostres aficions. Degut a això, vàrem pensar en dissenyar campanyes que fossin especials per a totes aquelles aficions i activitats que es puguin realitzar envoltats de la natura. Així que estigueu atents, perquè farem campanyes molt especials i interessants que esperem que us agradin moltíssim!
A vegades, per la cancel·lació d'una reserva, o perquè simplement no és un més amb massa visitants, poden sorgir ofertes per a disfrutar d'una estança en un entorn rural que no es poden deixar escapar. A espigues.com, els propietaris dels establiments rurals, poden decidir realitzar una oferta puntual per un cap de setmana, o per un període de temps limitat amb un preu espectacular. Per tant, no deixeu escapar l'oportunitat de gaudir de la natura a preus reduïts!

Recomanacions de viatge

Cada allotjament rural té unes característiques que el fan únic. Si tu vols passar uns dies en un establiment, tingues en compte, principalment dos factors: quantes persones hi anireu, i quants dies. Depenent de les persones, potser us surt més a compte llogar una casa sencera, i no habitacions separades. Un cop es té clara aquesta premissa, heu de buscar una casa que s'adeqüi al vostre calendari. Com que és probable que en trobeu unes quantes, la resta és cosa vostra: la zona, el preu, la categoria, ...
Els allotjaments rurals estan, generalment, envoltats de la natura. I la natura ens atrau a tots, i ens fa venir ganes d'explorar, de descobrir. Però també ens podem perdre, així que, si vas a la natura i vols explorar i descobrir indrets ocults, emportat un dispositiu GPS per a que puguis tornar amb seguretat al punt d'inici, i per guardar la ruta, ja que després ens agradaria que la compartissis amb nosaltres!
No és obligatori, ja que per norma, tots els allotjaments rurals n'han de tenir una. Tanmateix, si voleu dur productes de primers auxilis per si de cas, no hi ha cap problema. Sí que és aconsellable, no obstant, dur els medicaments necessaris per a afeccions que pugueu patir vosaltres o els familiars o amics (al·lèrgies, etc.), receptats pel vostre metge de capçalera
A espigues ens preocupa el benestar i la salut de tots els viatgers, i som conscients que, encara que no ho sembli, a vegades passen desgràcies. Nosaltres recomanem que portis sempre el telèfon mòbil ben carregat i, per si de cas, duu sempre a sobre una bateria portàtil (o "powerbank") per qualsevol emergència que pugui sorgir. Tingueu en compte que no només serviria per trucar, sinó que a través del vostre terminal us poden localitzar amb precisió.
Podríem dir que en el 99,9% dels casos en els que es va a un allotjament rural, es fa amb el nostre vehicle particular. Potser no sembla necessari dir-ho, però us recomanem que el cotxe estigui amb les revisions al dia, els pneumàtics ben cuidats, el dipòsit ple i, si les condicions climàtiques ho requereixen, porteu cadenes per si de cas! En trajectes que tenen una certa durada, més val prevenir que lamentar.

Termes i condicions

En absolut. Nosaltres no influïm en el procés de lloguer d'un allotjament rural en cap cas. Totes les condicions de lloguer les posa el propietari, ja sigui les condicions de pagament de la reserva, com les seves polítiques de cancel·lació. Simplement posem la plataforma més avançada per a que no t'hagis de preocupar de res més que de fer les maletes!

Reserves i cancel·lacions

Quan dones l'ordre de cancel·lar una reserva, aquesta ja no surt a les reserves de l'allotjament. L'import a retornar, però serà efectiu entre 24 i 48 hores després a la teva targeta bancària o al teu compte corrent bancari. Això és així perquè hem de verificar quina és la teva reserva, la política de cancel·lació de l'allotjament i ens hem de posar en contacte amb tu.
Ho lamentem, però això no pot ser. S'ha de tenir en compte que, quan tu fas una reserva, aquella casa ja té l'encàrrec de tenir aquells dies guardats per tu. Si fessis una reserva i no la paguessis, sigui pel motiu que sigui, estàs perjudicant el propietari, ja que si al final no hi vas, no té temps de publicar cap oferta, o de llogar-la a altres persones que sí els interessi anar-hi.
Per descomptat! Però vigila, perquè cada allotjament té unes polítiques de cancel·lació diferents. Abans de fer una reserva, aconsellem que llegeixis atentament la seva política de cancel·lacions i retorn de diners. Per exemple: Imagineu-vos que voleu reservar un apartament a la masia X de la Garrotxa, i esteu molt segurs de les dates perquè ja heu planejat el viatge. Però oh! Sorpresa! A la teva parella li comuniquen que ha de treballar aquells dies de forma ineludible, i no podeu fer l'estada. S'ha de cancel·lar la reserva. Espigues us permetrà fer aquesta cancel·lació sense cap problema, això sí, seguint sempre les polítiques de l'allotjament.

Preus dels allotjaments

Així hauria de ser. S'ha de tenir en compte que, qui determina el preu de l'allotjament és el mateix propietari. En cap cas espigues determina cap preu (ni molt menys l'infla), a no ser que s'hagi parlat i consensuat amb els propietaris pertinents per organitzar una campanya o una oferta.
Si detectes que hi ha una discrepància de preus entre espigues i el portal del propietari, posa't en contacte amb nosaltres a info@espigues.com, explicant-nos a quin allotjament vols fer la reserva i la discrepància de preus que has detectat. Nosaltres estarem encantats d'ajudar-te per resoldre el conflicte i buscar la millor solució! El més probable és que un dels dos preus (el de espigues o el de la web del propietari) no estigui actualitzat.
El preu del lloguer en un allotjament rural inclou sempre la pernoctació. Tanmateix, hi ha moltes cases rurals que també inclouen sopars i esmorzars, especialment en masies on el lloguer sigui per habitacions. Llegiu detingudament les descripcions de les fitxes dels allotjaments que promocionem, perquè allà hi haurà tota la informació que busqueu, especialment els serveis que inclouen en l'estada.