Cal Fusé(Barcelona)

Turisme rural en Fonollosa Fonollosa, Provincia de Barcelona
Llicència: HUTCC-030.407
Desde/Per nit50
  • 12 Capacitat
  • 6 Habitacions
  • 3 Banys
  • Lloguer d'habitacions
  • Casa completa
  • Superior


Breu descripció

Hola a totes i a tots! Sóc l’Esther, propietària de Cal Fusé, i us vull animar a que passeu una estada a casa nostra.
Cal Fusé és una masia del segle XIX situada a Fonollosa, al pla del Bages, el cor de Catalunya. Descobrireu que des d’aquí es poden fer un munt de rutes en bicicleta i a peu, i que hi ha llocs tant interessants com l’observatori astronòmic. La masia ha estat restaurada i respectant l’estructura original, i decorada amb elements rústics per donar una harmonia a tot el conjunt.
La casa es lloga sencera, i pot allotjar fins a 12 hostes, ampliable a 14. Disposa de 6 habitacions dobles, tres banys compartits (dos interiors i un exterior), una cuina, menjador, una barbacoa interior, una barbacoa exterior i una piscina. Està equipada amb calefacció, aire condicionat i WiFi. Tot està cuidat fins al més mínim detall.
Tot això converteix Cal Fusé en la casa perfecta per a famílies i grups d’amics que vulguin passar uns dies envoltats per la natura, en un poble amb molt d’encant, amb moltes possibilitats al voltant i mil coses per poder fer. Desitjo que passis una inoblidable estada a Cal Fusé envoltat dels que més estimes.
Gràcies per la vostra confiança!

Esther


Llocs d'interès

Prop de Cal Fusé, podreu visitar molts llocs interesants. Entre ells destaquem:
- El poble de Fonollosa.
- L’observatori astronòmic de Castelltallat.
- La Capella de Santa Justa i Rufina.
- Manresa.
- Santa Eugènia de Goberna.
- Sant Antoni de Pàdua.
- Sant Pere de Vilalta.
- Canet de Fals.
- L’església de Santa Maria de Camps.

Lloguer d'habitacions

Lloguer de l'establiment complert

(Cal Fusé - Lloguer complet)
Inici:
01, Gener
Fi:
31, Desembre
Mín:
12 pers.
Preu pers/nit:
50 €

Condicions de contractació i cancel·lació

La formalització de la reserva implica l'acceptació i compliment de les següents condicions:
· La casa és un espai lliure de fum. Segons la llei 42/2010 i per raons de seguretat, està completament prohibit fumar a l'interior de la casa.
· No està permès que durant l'estada hagi un nombre superior de persones acordat prèviament a la reserva.
· No s'accepten visites.
· Si es porten animals de companyia, informar i consultar abans de fer la reserva, ja que hi ha un espai exclusiu per a l'estada dels animals de companyia.
· Per poder formalitzar la reserva, cal una paga i senyal del 50%, després d'haver rebut la confirmació i acceptació per part del propietari. L'import restant s'abonarà a l'arribada a la casa i en efectiu, no hi ha cap altra opció.
· No s'accepten targetes de crèdit o xecs. Tan sols s'accepta efectiu.
· Si passades les 24 hores des de la confirmació de la reserva no s'ha rebut la confirmació de la paga i senyal, ens reservem el dret de cancel·lar la reserva amb previ avís.
· L'anul·lació de la reserva per part del client dins dels 20 dies anteriors a la data d'ocupació, donarà lloc a la pèrdua de la paga i senyal.
· Si per motius de força major degudament justificats, el client no pot acudir, es retornarà l'import de la paga i senyal.
· El client té l'obligació de deixar l'allotjament ordenat i sense desperfectes.
· En el cas de desperfectes a la casa per mal ús o pèrdues d'objectes per part del client durant l'estada a Cal Fuse, té l'obligació de comunicar-ho al propietari i fer-se càrrec de la reparació.
· Si el dia de deixar la casa lliure, el client no notifica al propietari dels possibles desperfectes per mal ús o pèrdua d'objectes, i durant els dies següents el propietari ho detecta, es reserva el dret de prendre les accions legals pertinents.
· En alguna ocasió, el propietari es reserva el dret de demanar una fiança per possibles danys i desperfectes, que s'haurà de pagar a l'arribada de la casa i en efectiu, se li retornarà si no hi ha danys.
· S'han d'extremar les precaucions quan es faci servir la llar de foc, barbacoa i cuina per evitar possibles incendis.
· És obligatori per part de l'inquilí, assegurar que, abans d'anar a dormir o sortir de la casa hi hagi apagat tots els llums de la casa, així com el gas, la xemeneia, barbacoa o cuina, possibles espelmes i tancar totes les aixetes .
· La piscina exterior és oberta durant tot el període estival. No disposa de servei de socorrisme, ni vigilància per a banyistes. No està permesa l'entrada i el bany de menors sense la vigilància d'un adult. És obligatori dutxar-se abans d'entrar, l'ús de sabatilles i portar els cabells recollits.
· És imprescindible vigilar els menors constantment, estan exclusivament sota la responsabilitat dels pares / mares / tutors / adults responsables.
· Les tovalloles del bany, mantes, coixins entre d'altres material d'interior no poden utilitzar-se fora de la casa. Ha d'usar el material facilitat per a l'ús exterior.
· En el cas d'ofec a la piscina, pou o bassa, el propietari no es farà càrrec de la negligència per part dels inquilins.
· El propietari no es farà responsable de la pèrdua, danys o robatoris, d'objectes personals, diners, vehicles i altres objectes de valor que els clients puguin tenir dins de la casa o a l'exterior durant l'estada.
· L'horari d'arribada dels divendres de cap de setmana serà entre les 10:00 i les 11:00 del matí, excepte haver pactat horari diferent.
· L'hora de sortida dels diumenges de cap de setmana serà entre les 16:00 i les 17:00 de la tarda, excepte haver pactat un horari diferent o quan no coincideixi a l'entrada del pròxim client.

Lloguer general

General
Inici: 01, Gener
Fi: 31, Desembre
Mín: -
Preu pers/nit: 50 €
*Tots els imports han d'incloure l'IVA corresponent.
Tarifa vigent (13-07-2020)
Indica si la tarifa és una oferta
Nom de l'establiment:
Cal Fusé
Adreça:
Cal Fusé, s/n
C.P.:
08259
Zona/Localitat:
Fonollosa
Població:
Fonollosa
Provincia:
Barcelona
Telèfon:
699 78 08 77
15-imglogo-1554783255.
Esther Cuéllar (Responsable)