Ho sabem, Girona no és un lloc rural. I ja ha superat els cent mil habitants. Ara bé, sí que hem de dir que està molt a prop de una gran destinació rural com és la vall de Llémena. Això fa que, com a zona propera a un gran paratge natural, molts viatgers vulgueu conèixer la ciutat i què és el que pot oferir. Avui, en una mini entrada (ja que és de sobres coneguda) us volem presentar Girona!

_U7A5145-HDR-Editar

Dir-vos que, si haguéssim d’enumerar tot el que Girona té pels seus visitants aquesta entrada seria interminable i, conscients d’això, hem decidit que aquesta entrada serà curta ja que, al no ser una zona rural tal i com hem dit abans, preferim fer-ne quatre pinzellades i animar-vos a que la descobriu per vosaltres mateixos.

DU7A5150-Editar

Per tant, mencionarem quatre llocs imprescindibles per visitar. A partir d’aquí, us animem a descobrir la resta! Són: el barri vell, amb la catedral, el barri jueu, o la muralla; el parc de la Devesa, la font del Ferro (precisament en un lloc molt natural i relaxant) i el monestir de Sant Daniel.

DU7A5175-Editar

Si esteu allotjats a la Vall del Llémena, a Celrà, Bescanó, Sant Julià de Llor, o en algun poble amb un entorn natural incomparable prop de la ciutat i voleu visitar-la… és una magnífica excursió d’un dia! Gaudiu-la!

LEAVE A REPLY