Després d’un temps de no escriure al blog per diferents motius, entre els que podem destacar molta feina, avui publiquem una entrada curta, però molt interessant, ja que és un lloc que està situat a l’alta Garrotxa, a prop de Montagut, i que us permetrà fer una escapadeta d’un dia per remullar-vos i començar a pal·liar aquesta calor de finals de primavera i que ja anuncia l’arribada de l’estiu.

_U7A4285

El pont medieval del Llierca es troba entre Sadernes i Montagut, al costat de la carretera que comunica aquests dos llocs. És perfectament visible des del cotxe i, prop del pont, hi ha un aparcament ampli on podreu estacionar el vehicle i poder muntar el campament base.

Tot i que és molt antic, aquest pont està perfectament conservat, i just a sota (hi ha un caminoi de fàcil accés que hi duu), hi ha unes gorgues magnífiques que són anomenades popularment com la platja de la Garrotxa, i a l’estiu hi són bastant concorregudes.

DU7A4318

La nostra recomanació és que hi aneu amb temps, i durant les darreries de la primavera, és a dir, exactament ara, perquè les pluges fan que baixi aigua a dojo i no hi ha massificació de persones. I sobretot sobretot, respecteu el lloc, que és preciós i la natura l’envolta. No tireu deixalles i no feu malbé les plantes!

LEAVE A REPLY