Quan parlem turísticament de l’Alt Empordà, inevitablement el primer que pensem és en la Costa Brava. I és normal, ja que és una comarca especialment visitada durant els mesos de més calor. A més, la costa brava és un conjunt espectacular de platges i cales molt boniques que queden unides pel famós camí de ronda.

img_9856-hdr_ps

Però no tot és platja a l’Alt Empordà. Hi ha raconets meravellosos al seu interior i el turisme rural hi és molt present en la pràctica totalitat dels seus municipis. Avui farem un petit viatge a Darnius per conèixer Can Massot, una casa de turisme rural que té molta història i amb un entorn ric i variat. Voleu saber-ne més? Continua llegint!

Can Massot és regentada per la Roser, que juntament amb el seu marit procuren que l’estada tingui totes les atencions necessàries pels hostes que hi vagin. La casa està al límit sud del poble de Darnius i, just darrera seu, hi tenen tots els terrenys de cultiu d’on treuen productes frescos i naturals per alegrar el paladar dels comensals. I així com tenen camps, també tenen animals de granja i el seu producte distintiu: la mel de mil flors que ells mateixos recolecten dels panals que hi ha a la finca.

img_9902-hdr_ps

Can Massot té molta història i un entorn ple de racons a prop per a que els descobriu. El pantà de la Boadella, el mirador de la Tortuga, el Dolmen del Puig de Carreres o l’ermita de Sant Esteve del Llop en són uns quants exemples. A més a més, és un lloc ple d’alzina surera, i Can Massot en fa molta referència amb objectes de decoració i amb els noms de les seves sis habitacions.

img_9907-hdr_ps

Les habitacions estan distribuïdes entre les tres plantes de la casa, totes elles amb mobles rústics, lluminoses i molt acollidores. N’hi ha dues de triples i quatre de dobles amb calefacció, aire condicionat i bany propi. A més, també hi ha una biblioteca, una gran sala d’estar amb llar de foc, dues cuines totalment equipades, una sala de jocs, una taula de ping pong i un futbolí per a que la vostra estada sigui d’allò més entretinguda! Volem fer una menció especial a un arbre centenari que està catalogat per la Generalitat i que dóna ombra al pati de la casa i poder asseure’s a fora per tenir una lectura a la fresca o veure als nens jugar.

img_0041-hdr_ps

Can Massot és una magnífica casa rural al cor del Pirineu empordanès per desconnectar, per respirar aire fresc i per descobrir el seu magnífic entorn. I ja està al nostre web, així que no dubteu en reservar!

img_9986-hdr

 

LEAVE A REPLY