El dia a dia, la rutina que sempre fa que esperem el cap de setmana per trencar aquesta monotonia que a vegades se’ns pot fer insuportable. No us ha passat mai que, quan sortiu de la feina, moltes vegades teniu ganes de tornar a casa, encendre la televisió mentre us quedeu còmodament ajaguts al sofà? Són aquests moments de oblidar-ho tot i pensar… “demà ja serà un altre dia”.

Nosaltres a espigues us volem plantejar una forma de fer parèntesi molt més saludable i relaxant.

Us donarem 7 fantàstiques raons per gaudir del turisme rural entre setmana. Esteu preparats? Comencem!

  1. El parèntesi: passar una nit en una casa rural és un parèntesi com déu mana. Segur que molts de vosaltres ja sabeu com és estar envoltat de la natura, el silenci i la calma que proporciona un allotjament rural. Però sabeu quina sensació us queda després de practicar-ho un… dimecres? Us garantim que és impagable.
  2. La quietud: Oblideu-vos de dormir amb els sorolls de la ciutat, les sirenes, els clàxons, la gent que crida… Per la nit la natura dorm, i si hi ha un soroll (com per exemple el soroll de l’aigua d’un riu corrent), és un soroll relaxant, que convida al descans.
  3. Els preus: A espigues treballarem per oferir-vos un bon assortiment d’allotjaments rurals que, pel simple fet d’estar al nostre web, ofereixin preus especials per passar una estada entre setmana a un preu més econòmic que el preu de cap de setmana. Que l’economia no sigui cap excusa!
  4. La naturalesa: Un parèntesi no és complet, si no es respira aire pur, no trobeu? I no hi ha aire més saludable que el que t’ofereix l’entorn d’un allotjament rural. I si això ho combinem amb el verd dels prats, els colors de les flors, els rius cristal·lins i els boscos plens de vida, podríem dir que aquest parèntesi és perfecte.
  5. Les activitats especials: Ioga, un bany amb massatge, un massatge descontracturant… calen més exemples? Combina aquestes activitats amb el dormir en plena natura, i ja ens explicaràs què tal ha estat!
  6. Les celebracions: No cal esperar a dissabte per celebrar un aniversari, ja sigui de parella, de casats, d’edat, … Si fem anys un dimarts, perquè no celebrar-ho el mateix dimarts? I més encara, perquè no celebrar-ho en un allotjament rural?
  7. Els records: que ens queda al final, si no són tots els records acumulats al llarg de la nostra vida? Encara que allotjar-se a una casa rural sembli quelcom poc digne de recordar, tots nosaltres tenim el poder de fer que una escapada pugui ser memorable i digne de recordar. Imagineu-vos si us sorprenguessin amb una estada a una casa rural amb massatge, un sopar romàntic, una nit contemplant les estrelles… i tot això un dimarts! Ja us avancem que dimecres tornaríeu del parèntesi amb les energies renovades… i amb un somriure radiant al vostre rostre.

I us diem una cosa més. No cal anar gaire lluny d’on viviu per viure qualsevol experiència rural. Per posar-vos un exemple: si viviu a Girona, teniu la vall del Llémena al costat. Si viviu a Lleida, teniu Cervera al costat, i tota la plana al voltant, o si viviu a Barcelona, teniu el massís del Garraf allà mateix!

Per gaudir d’una experiència rural no cal anar a dos cents quilòmetres de distància!

Així que no teniu excusa, el turisme rural no és exclusiu del cap de setmana.

Fotografia de portada feta per Elisenda Soler Ruiz.

LEAVE A REPLY