Els membres d’espigues sempre hem estat amants d’un estil de vida natural i saludable. A fi de comptes, la salut és un dels pilars fonamentals de la felicitat a la vida i, coneixedors d’aquest fet, mirem difondre aquest missatge a tothom que ens llegeixi al nostre blog.

img_7804-hdr_ps_ps

Sorpresa va ser la nostra que un dia, quan començàvem a fer proves amb la web principal, i investigant possibles futurs clients nostres ens vam topar amb una casa rural molt a prop de casa nostra que té els mateixos principis i duen un estil de vida saludable, ecològic i vegetarià. Mas Can Sala, que avui us presentem, és una masia rural garant de la bona alimentació ecològica.

img_8020-hdr_ps

En un petit racó envoltat de natura a la Vall del Llémena, a Granollers de Rocacorba, s’hi alça una masia fortificada molt gran i imponent datada del segle XII, i de la que en podeu trobar una gran referència històrica a la seva web.

Quan vaig posar-me en contacte amb un dels propietaris, la Luz, es va interessar força pel nostre projecte, i quan ja teníem el web més o menys acabat, vam decidir convenir una visita a Can Sala per poder veure-la amb els nostres propis ulls i mirar de començar a aprendre’n tots els detalls. I ràpid que hi vam anar!

img_7819-hdr_ps_ps

Abans de continuar, volem donar les gràcies a la Luz i al seu equip per haver-nos obert les portes de casa seva. Reconeixem que els inicis d’espigues, com els de tot projecte, són més lents perquè sempre poden sortir contratemps i cosetes que s’han d’anar resolent sobre la marxa, i entre una cosa i l’altra, hem anat posposant aquesta entrada de blog i la publicació de Can Sala a la nostra web principal, perquè volíem fer les coses bé. Així que moltes gràcies Luz, per obrir-nos les portes, per la teva paciència i per convidar-nos tant amablement a tastar el pastís de pastanaga amb el suc de mandarina natural i ecològics! Perquè realment estaven molt i molt bons!

img_7920-hdr_ps_ps

I és que Mas Can Sala aposten per la cuina amb productes ecològics, cultivats amb les pròpies mans i sense utilitzar químics i pesticides. I déu ni do! Ens van recordar els sabors de quan érem infants. Ni cal que diem que l’equip de Can Sala aposta per oferir als seus hostes un menjar saborós i amb l’excel·lència d’una molt bona cuina. És un dels seus pilars fonamentals, una marca de la casa.

Però no és l’únic que ofereixen. La Luz i el seu equip munten tot tipus d’activitats pels seus visitants, com són obres de teatre, cinema a l’aire lliure, amb passis per a petits i per a grans, tallers, com per exemple el de residu zero que es va fer el passat 21 d’octubre, i moltes altres cosetes que són de l’interès per grans i per petits. Disposen d’animals de granja, i una zona d’acampada que habiliten per als usuaris que no vulguin pernoctar dins de la casa, però que tinguin la necessitat d’estar en un entorn natural i molt agradable. I no ens oblidem de la bassa, tal i com l’anomenen ells, que és una piscina rústica on s’hi poden passar agradables estones durant els dies més calorosos. Més encara? Doncs sí! Tenen una petita biblioteca, una sala de jocs, menjador, sales comunes de descans i el més important, una botiga amb productes ecològics annexada a un bar on s’hi pot anar a prendre una beguda refrescant. Mas Can Sala és un allotjament rural complert.

img_7812-hdr_ps_ps

Com ja dèiem abans, Can Sala és una casa gran, i la seva capacitat és bastant imponent. Hi caben, aproximadament, 35 persones, si hi incloem les habitacions comunes, però no la zona d’acampada. Disposa d’una habitació per quatre persones, set habitacions dobles i una de triple, que són per parelles o famílies. A més, també disposa de dues habitacions per sis i vuit persones, per aquelles persones més excursionistes o motxil·leres. Són les anomenades habitacions comunes. Les habitacions van des de la planta baixa, fins a la segona planta. I tant la primera planta com la segona tenen una balconada on hi ha taula, cadires i hamaques per passar una estona relaxant i a l’aire lliure. Cada planta, a més, té uns lavabos amb dutxes comunitaris elegants i perfectament funcionals. La comoditat està assegurada.

img_7756-hdr_ps_ps

La ubicació de Can Sala és a la Vall del Llémena, a un nucli de població anomenat Granollers de Rocacorba. És un lloc aïllat, envoltat de natura, i ple de camins i coses per descobrir. Nosaltres ja us hem parlat de diferents llocs per visitar com la gorga de les bruixes, els santuaris de la Barroca, el gorg del diable, la gorga de la font del molí. Però no únicament hi ha llocs per fer senderisme, sinó que els amants de la bicicleta també podran recórrer la vall d’extrem a extrem, i els amants de la gastronomia podran anar a assaborir els plats de Can Tura o Can Reixach, per exemple. I no patiu, que us parlarem de molts més llocs a prop, ja que estem d’exploració constant! Ben aviat més notícies sobre l’entorn de Can Sala, perquè com podeu veure, la Vall és un lloc meravellós i inesgotable!

img_8044-hdr_ps_ps

Avui publiquem Can Sala al web d’espigues, així que esperem que us agradi, i en gaudiu de l’escapada, que segur que ho fareu. La Luz i el seu equip us rebran amb els braços oberts i encantats!

Moltes gràcies Luz per obrir-nos les portes a nosaltres!

LEAVE A REPLY