Com hem dit en altres ocasions, a vegades no cal anar massa lluny de la civilització per trobar indrets que, per la seva ubiació, passen desaparcebuts per la majoria. Indrets que posseeixen una singular bellesa. I fins i tot, llocs que semblen extret de contes de fades.

Avui l’entrada al blog serà curta, però l’excursió que us proposem és d’aquelles que val la pena fer. Us presentem les ermites del corb.

_u7a3677-hdr

Aquest conjunt de dues ermites estan situades molt a prop de les Preses, al costat d’Olot. Estan molt ben conservades i són molt properes entre sí. A més, en una d’elles hi ha una cruïlla on hi conflueixen diferents camins de senderistes per aquells amants de les caminades.

dji_0120_ps

Per arribar-hi, només heu d’anar fins a les Preses, i agafar una carretera secundària numerada GI-5242. És una carretera molt estreta, i per estacionar el vehicle és certament una mica difícil així que, si pot ser, s’hauria d’estacionar el cotxe dins de les Preses i a partir d’aquest punt seguir caminant, ja que el trajecte no és gens llarg.

dji_0102

En un moment determinat s’arribarà a un desviament on hi ha un camí asfaltat que condueix a una masia. Enfileu per aquest camí i arribareu a un punt on hi ha un cobert i el camí deixa de ser asfaltat. En aquest punt hi ha una cruïlla. Podeu tornar enrera, seguir cap a l’esquerra i seguir cap amunt. Si seguiu cap amunt, anireu a parar a l’ermita de Sant Miquel del corb, que es troba situada en una clariana envoltada de la natura. I si seguiu pel camí de l’esquerra, caminareu uns 5 minuts i arribareu a l’ermita de Sant Martí del corb. Aquesta es troba molt ben arrecerada al bosc, i allà hi ha un encreuament de camins de senderistes amb senyals indicadores.

_u7a3667

Us deixem un mapa amb els punts d’interès i indicacions per arribar allà. I per cert, molt a la vora de les ermites del corb hi ha un munt de cases rurals a les que passar-hi una estada magnífica!

LEAVE A REPLY