Molt bones a tothom! Avui us volem presentar un petit descobriment que vam fer d’una gorga. Una gorga petita però molt maca, poc visitada i molt a prop d’un poble de la comarca d’Osona anomenat Borredà.

Doncs bé, molt a prop de Borredà hi passa un riu que porta per nom el Mergançol. És un riu petit, de poc cabal, però que alimenta el pantà de la Baells juntament amb el riu Llobregat.

_u7a2960

Just al costat de la carretera, en un trencant, hi ha una petita zona d’aparcament. Allà podrem estacionar el nostre vehicle i fer la resta del trajecte a peu. El recorregut és curt. S’ha de baixar una mica (i després tornar a pujar), però en uns 10 minuts ja hi haureu arribat.

El gorg és petit, però apte pel bany, i està encimbellat per un salt d’uns 15 metres d’alçada (d’aquí el nom del “salt del Gorg”) bastant bonic i d’aigües fresques i ràpides. No desaprofiteu l’oportunitat de poder passar una estona en aquest preciós gorg, però sobretot, cuideu-lo i no hi deixeu brossa!

Us deixem amb un mapa indicatiu!

SHARE
Previous articleSant Llorenç de la Muga
Next articleOsor

LEAVE A REPLY