Powered by Wikiloc

 

Hola a tothom! El que avui us volem ensenyar és una ruta senzilla i curta però que duu a un racó molt bonic de la nostra terra. La gorga foradada de Cantonigròs.

Cantonigròs és un petit municipi de la comarca d’Osona i al que s’hi pot arribar des d’Hostalets d’en Bas si vens des de Girona o des de Roda de Ter si vens de les altres províncies. Les cases del poble són d’estil alpí. Arribats a Cantonigròs, senzillament haureu de dirigir-vos al principi de la ruta de senderisme, on hi ha un camp de futbol de gespa natural i un aparcament al costat on es pot estacionar el vehicle.

Dit això, només cal seguir el camí que està ben senyalitzat cap a baix (després haureu de pujar) fins arribar a la gorga. La nostra recomanació és que, si la voleu veure al màxim esplendor, la visiteu durant els mesos d’abril o maig que és quan baixa aigua per la riera. I si pot ser, hi hauríeu d’arribar abans del migdia, quan els raigs de sol passen a través de la roca foradada. Per mala fortuna el dia que la vàrem visitar feia núvol i no baixava aigua… però això no treu que sigui un lloc espectacular! Gaudiu de la caminada i de la gorga!

_u7a3367-hdr

LEAVE A REPLY