Molt bones a tots! En aquesta nova entrada de blog us farem un resum concís de com es reserva una habitació o una casa sencera a la nostra web. Preparats? Som-hi!

Abans que res, heu de accedir al vostre compte personal. Si no us n’heu creat cap, simplement heu de seguir les instruccions de la nostra entrada anterior sobre com crear un compte i accedir-hi.

El primer que hem de dir per a poder entrar en matèria és que per llogar un allotjament o una habitació, hem de buscar la casa que més ens agradi! De cases rurals n’hi ha moltes a tot Catalunya, però sempre hi haurà aquella que us farà “tilín” quan la veieu a la pàgina. És per això que a espigues us hem posat un cercador molt potent a la vostra disposició. Aquesta eina us permetrà trobar la casa més adequada per les vostres necessitats o les vostres preferències!

sin-titulo-2

Com que ara per ara només tenim una casa disponible (aviat arribarà la segona, i la tercera, i la quarta, …), ens cenyirem a explicar-vos què podeu fer, i quan tinguem un catàleg molt més gran d’oferta rural, podreu anar triant i remenant fins a trobar aquella que us enamori. Per accedir al cercador, simplement heu de fer clic a l’apartat del menú cases, tal i com s’indica a la figura anterior. US sortirà una pàgina com aquesta:

sin-titulo-3

El cercador és molt senzill d’utilitzar. A la part esquerra de la pantalla us sortiran uns criteris de cerca que comencen per la data d’entrada i sortida. La zona, les persones, les habitacions que necessiteu, el rang de preus i si la casa es lloga per habitacions o completa. Us posem una ampliació d’aquesta part…sin-titulo-4

Com podeu comprovar, just a sobre del botó de cercar, hi ha un apartat desplegable que posa serveis: Els serveis poden ser molt variats, per exemple, si la casa disposa de piscina, o animals de granja, o fan plats amb ingredients ecològics… Allà és on hi ha el quid de la qüestió. És aquí on podreu triar una casa de forma precisa i acotar els resultats. Un cop feu clic a cercar, us sortirà una llista a la dreta de les diferents cases trobades., i just a sobre d’aquesta llista hi ha un quadre desplegable que us les permet ordenar per espigues i preu. Ara només cal que escolliu la que més us agradi!

Per acabar de decidir-vos, podeu entrar a la fitxa de la casa fent clic al nom o a la foto que apareixen al llistat. I quan hagueu triat la casa que més us convé, ja només queda el procés de reserva. Com es fa? Molt i molt fàcil! A la part dreta de la fitxa de la casa, hi ha l’assistent de reserva. Si al cercador ja havíeu posat unes dates concretes, aquestes sortiran reflectides a l’assistent, sinó, vosaltres escolliu les que més us agradin i acte seguit feu clic al desplegable “detall d’habitacions”.

sin-titulo-2sin-titulo-3En el cas que ens ocupa, ho hem fet amb Mas Pineda, que reserva per habitacions. Simplement heu de triar l’habitació que més us agradi, o que més s’ajusti al número de persones que han d’anar-hi. Quan hagueu triat l’habitació us sortirà el preu total de l’estada, així que si hi esteu d’acord, només heu de fer clic al botó de “reserva ara”. Aquesta serà la pantalla que veureu:

sin-titulo-5

Pareu atenció que el que comentarem ara és molt important. Aquest és el pas final, i és necessari que es faci bé per tenir els mínims problemes quan viatgeu. A la dreta veureu un resum de la vostra tria, i quin tant per cent haureu de pagar per avançat per fer la reserva efectiva. Heu de saber que cada casa rural té una política de pagaments avançats, en aquest cas és del 30%. A la part central hi haurà tres apartats:

1- Les dades personals. Estaran ja plenes perquè haureu iniciat sessió. Haureu d’omplir un segon cop el camp de correu electrònic. Hi ha a més, un apartat de comentaris. És de vital importància que aquí feu esment d’afeccions al·lèrgiques que els hostes tingueu (especialment alimentàries). Així els propietaris estaran preparats per a rebre-us sense que hagueu de patir per res.

2- Informació de pagament. Aquí podeu arribar a tenir una o dues opcions. O transferència bancària, o transferència bancària i Paypal. Si feu el pagament per Paypal, la reserva queda automàticament verificada i només us haureu de preocupar per les maletes. Si feu el pagament per transferència bancària, quan feu clic al botó de “Reservar” a la dreta, rebreu un correu amb les dades bancàries del propietari per a poder fer l’ingrés.

3.- Adreça de facturació: si feu clic al selector “Desitja factura del servei?”, s’obrirà un desplegable on haureu de posar totes les dades necessàries per a que el sistema us generi una factura en .pdf i us l’enviï al correu electrònic.

I abans de reservar, heu de fer clic al selector d’acceptació de les polítiques de cancel·lació, que ja estaven descrites a la fitxa de la casa rural.

Ara sí, feu clic a “Reservar” i enhorabona, ja teniu la reserva generada! Ara només toca gaudir de la vostra estada i experiència!

Ha estat fàcil, oi? Doncs ara només cal que planifiqueu una bons estada rural!

LEAVE A REPLY