Hola a tothom. Avui em plau comunicar-vos que la web d’espigues ja està en actiu, ja es poden fer reserves i ja podeu començar a navegar pels seus continguts que anirem ampliant a poc a poc, però sense aturar-nos. Com que ja tenim la primera casa rural visible per a tots aquells que busqueu un lloc on gaudir de la pau i la natura, us ensenyem com crear el vostre usuari al nostre web per poder fer reserves a les cases rurals que tinguem disponibles. Esteu a punt d’entrar al món espigues, un món dedicat al turisme rural, a l’exploració, un culte a la pau, a les experiències i a la creació dels millors records possibles dels vostres viatges. Comencem? Som-hi!

Crear-se un perfil a espigues és molt fàcil, i teniu dues vies per fer-lo.

Via Facebook

La primera via és a través del botó del facebook. A la part superior dreta de la pàgina hi ha la selecció de l’idioma i l’enllaç de fer log-in i registrar-se al web. Feu clic a Entrar i us sortirà el següent quadre:

sin-titulo-2

Si feu click a facebook, el sistema automàticament comprovarà que en el vostre ordinador, telèfon intel·ligent o tableta hi hagi un compte a Facebook vinculat i hi estigueu actius. En cas que sigui així és possible que us surti un quadre de l’aplicació per a que doneu autorització a l’accés al vostre perfil i un cop fet això, ja tindreu el compte creat. No es requerirà verificació per correu electrònic.

Si no esteu “loguejats” a facebook però hi teniu un compte, el sistema us preguntarà les dades d’accés al facebook tal i com s’aprecia a l’imatge següent:

sin-titulo-3

Un cop hagueu entrat les dades d’accés, el sistema us crearà el compte automàticament i ja estareu llestos per viatjar amb espigues!

Via manual

 La segona via és igual de simple, però té un pèl més de feina. Com heu pogut veure a la primera captura de pantalla, sota del formulari d’accés, hi ha un botó que posa registra’t. Si feu clic allà, accedireu a una pantalla com aquesta:

sin-titulo-4

Heu d’omplir el formulari amb el vostre nom, cognom, correu electrònic i contrassenya. Feu això, haureu creat l’usuari, i se us enviarà un missatge de confirmació al vostre correu electrònic. Quan l’obriu, feu clic a l’enllaç i ja haureu registrat definitivament el vostre compte. Només haureu de fer un accés per comprovar que tot ha anat correctament. Si no veieu el correu de confirmació de registre mireu, si us plau, a la carpeta de correu brossa.

Un cop creat el compte, què puc fer?

Una vegada registrats, podreu configurar el vostre compte amb una foto de perfil, afegir un telèfon, la data de naixement, guardar una llista d’allotjaments preferits, fer reserves i consultar una llista de les reserves que heu fet des del dia que us hagueu donat d’alta. I al llarg del temps anirem afegint moltes més funcionalitats relacionades amb un fort caràcter social, aventurer i tecnològic! Estigueu molt atents!

Com es fa una reserva? No us preocupeu, que en breu us explicarem pas per pas al blog com fer us del cercador i generar una reserva! No us la perdeu!

No perdeu més temps i creeu el vostre compte ara mateix! Un món d’aventura, experièncias, pau, relax i paisatges incomparables us esperen!

LEAVE A REPLY