L’entrada d’avui és més una entrada de diari, que no pas una entrada per mostrar alguna característica d’espigues, o algun lloc bonic. Abans de res, demanar-vos disculpes per tenir el blog “abandonat” durant un mes i mig. La gran quantitat de feina, els compromisos per tancar temes d’espigues, la web, el nadal i la família… tot això han fet que fins avui no publiqui de nou al blog. El motiu és precisament pel fet que la web d’espigues està a punt de ser completada. I ja a pocs dies de tenir la primera fase completa, comencem a contactar amb els primers allotjaments rurals per a poder comunicar-los i ensenyar-los com treballarem nosaltres, i quines avantatges tindran amb el servei que nosaltres oferirem.

15936954_10211204719301483_6583665706957197398_o

Diumenge passat, precisament, vàrem fer les fotografies i el vídeo de la primera casa rural. Hi haurem de tornar en una altra ocasió, perquè el vent tant fort que feia ens impedia fer la foto i els plans de vídeo en exterior. Tanmateix, traguérem força material i, amb tot, era una primera prova per veure com funcionem els membres de l’equip, i per poder buscar una metodologia de treball adequada per molestar el mínim possible als propietaris de l’allotjament. Va ser una primera prova de foc. Treta d’algunes cosetes que haig de meditar i treballar, i les condicions climatològiques, puc afirmar rotundament que aquesta prova ha estat superada!

16112834_10211205413798845_5422776136981417815_o

Realment estic enormement satisfet del resultat, com podeu comprovar en els exemples fotogràfics d’interior el resultat és, francament, espectacular. L’Elisenda i el Toni s’entenen i es compenetren a la perfecció, i són realment molt bons en el que fan. Ja veureu els resultats definitius més endavant. Quan hi tornem d’aquí uns dies per completar la feina, i omplim la fitxa amb el resultat final, podrem dir que la prova de foc ha estat completada. Esperem que us agradin els resultats!

Fotografia realitzada i editada per l'Elisenda Soler.

LEAVE A REPLY