Us anunciem que els treballs de la web d’espigues ja estan molt avançats. La veritat és que estem molt contents de com està quedant el resultat i com els cracks de blaupíxel interpreten la idea de com volem promocionar el turisme rural. Ja teníem ben clar que per a no embolicar massa l’usuari la web havia de ser simple, amigable. I ho han aconseguit. Ben aviat ho podreu veure amb els vostres propis ulls!

No us posarem cap imatge de la web. Volem que sigui una sopresa. Volem deixar-vos bocabadats. Esperem deixar-vos-hi. La pregunta és… què podran fer els usuaris que vulguin fer servir espigues.com com a referent per a llogar un allotjament rural?

Abans que res, us direm que a la web hi haurà tres tipus d’usuaris: els turistes, els propietaris (que si volen, també poden fer de turistes), i els administradors. Per a aquest últim tipus d’usuari, no us en direm res, ja que forma part de l’estructura interna del negoci. I pel que fa als propietaris, us en farem cinc cèntims en una entrada addicional, ja que implica una explicació més densa.

“Com hem dit en altres ocasions, la premissa bàsica és la simplicitat i la facilitat d’us.”

Així doncs, imagineu que voleu passar unes magnífiques vacances a la natura, i heu decidit, per exemple, anar a Aigüestortes (que bonic és aquest paratge…). Per tant, voldreu un allotjament rural a prop. Tant si sou usuaris registrats a espigues com si no, tindreu a la vostra disposició un potent motor de cerca que us permetrà acotar el nombre de negocis rurals a la zona que vosaltres volgueu escollir. I no només això, sinó que us permetrà buscar per preus, per capacitat, si la casa es lloga sencera o per habitacions, per ofertes i, perquè no dir-ho… per espigues! Aquest cercador inclou, a més a més, un mapa que es pot mostrar o ocultar, amb la geolocalització exacta d’aquests allotjaments. Fa bona pinta, oi?

barbero_parc_25

Ja heu decidit la casa on passareu les vostres vacances al cercador? Només amb un clic podreu accedir a tota la informació d’aquest allotjament. Tindreu una fitxa completa de la casa, amb els seus serveis, les fotografies, els vídeos (si s’escauen), els preus, la disponibilitat, … Així que toca registrar-se (si no ho heu fet) com a usuaris d’espigues, i ho podreu fer de dues maneres: o per facebook, o per formulari d’inscripció. Tant senzill com això! Un cop confirmats, podreu completar el vostre perfil de turista amb més dades, la vostra fotografia, … i a reservar!

El procés de reserva consta de quatre passes. Triar les dates d’entrada i sortida, l’habitació que voleu (si la casa lloga habitacions), els serveis addicionals que pugui oferir (com per exemple el lloguer de bicicletes), i el pagament. Com anunciàvem en una entrada anterior, el pagament es pot fer via electrònica per paypal -més endavant n’anirem incloent més-, o per transferència bancària. La via electrònica és ràpida, segura i automàtica. Un cop fet el pagament de la reserva, ja teniu el procés completat! Si es fa per transferència bancària, haureu d’esperar a la confirmació per part del propietari.

Com a usuaris registrats, a més, podreu tenir accés a les factures de les vostres reserves. Podreu comentar les vostres experiències als allotjaments rurals i fer-ne valoracions. Podreu guardar una llista d’allotjaments favorits… i podreu fer més coses que en un futur anirem implementant, així que estigueu atents i agafeu-vos forts que venen corbes!

I vosaltres? Teniu alguna suggerència com a usuaris per a espigues? Us agradaria fer alguna cosa que no he explicat i que trobeu a faltar en el món del turisme rural? Feu-nos arribar les vostres impressions!

LEAVE A REPLY