Què seria de les nostres vides si no tinguéssim aficions? Us ho imagineu? No hi ha ningú al món que no senti passió per exercir una activitat que ocupi el seu temps de lleure. La música, l’esport, la fotografia, la pintura, la lectura, el senderisme, els videojocs, l’automoció, … Podríem fer una llista inacabable de la gran quantitat de coses que es poden fer. El que sí no es pot negar és la passió desmesurada que hi mostrem quan fem allò que ens agrada.

Als membres d’espigues ens passa el mateix. No només sentim passió per la natura, el senderisme, o el descobrir llocs nous, sinó que individualment tenim aficions particulars a les que hi dediquem part del nostre temps (si en tenim!).

“Això ens va dur a concebre la idea en la que podríem enllaçar el turisme rural amb les aficions d’una forma més intensa i més completa.”

Això seria un exemple del que podríem fer:

macro

I com aquest en podríem trobar una infinitud. Les possibilitats són inesgotables i en base a les aficions i el turisme rural els membres d’espigues vàrem decidir que organitzaríem campanyes úniques i exclusives per a que els aficionats gaudeixin del que els agrada en un entorn privilegiat.

Aquestes campanyes estaran construïdes en connivència amb els propietaris dels allotjaments, de possibles partners d’espigues i de les persones que imparteixin els tallers. Farem que aquestes experiències siguin inoblidables.

“A espigues prometem treballar incansablement en aquestes campanyes, per a que les vostres expectatives siguin satisfetes!”

Com podeu comprovar, les campanyes seran un pilar molt important per a espigues, ja que seran un instrument molt potent per despertar passions, sentiments, emocions i acostar-vos a l’experiència rural total.

Des d’aquí us volem convidar a que ens digueu, a través dels vostres comentaris, quina afició teniu i si us agradaria poder tenir la possibilitat de anar a una casa rural a gaudir-la i compartir-la amb altres persones que tenen aquesta mateixa afició.

LEAVE A REPLY