Espigues arrenca el vol!

0
1467

L’equip d’espigues, ja fa temps, va decidir ensenyar a tothom que veiés el nostre projecte, i als nostres futurs clients, una imatge diferent, un punt de vista més emotiu, però sobretot volem mostrar-ho tot de forma espectacular. Les imatges de l’Elisenda Soler ho testimonien.

Però per oferir un conjunt més complet vàrem arribar a la conclusió que la fotografia no era l’únic reclam que podíem oferir, i des de fa setmanes que busquem, per activa i per passiva, una persona que col·laborés amb nosaltres en el vídeo. Sembla que l’hem trobada i esperem que en breu, us podrem oferir una pinzellada del seu talent.

A més a més, també tenim un nou “gadget”, per treballar des d’un punt de vista impressionant, i que el vídeo que acompanya aquesta entrada ho mostra en tot el seu esplendor. Esperem que us agradi, perquè és el primer de molts viatges a l’aire que farà espigues i, a mesura que passi el temps, seran més llargs, més intensos, millors.

Paraula!

SHARE
Previous articleEl salt de Can Batlle
Next articleEl geocaching!

LEAVE A REPLY