Molts cops, quan visitem la pàgina web d’un allotjament rural o d’una web que actua com a central de reserves el que ens promocionen habitualment és l’entorn que podem trobar a prop, relativament parlant, d’aquell allotjament rural.

“Tanmateix, en la major part dels casos ens trobem amb dues problemàtiques molt accentuades.”

El primer problema que ens trobem és que l’entorn que ens promocionen, sí que és d’interès turístic (especialment pels viatgers que venen de lluny), però per norma general fa referència a localitzacions urbanes. Per exemple, si tenim una masia a l’Alt Empordà, sempre ens farà referència a Figueres, Cadaqués, o tot el que faci referència a Dalí.

El segon consisteix en que si es fa referència a un entorn natural proper, ho fa de forma vague i poc informativa. Aquesta informació poc detallada també es produeix en les descripcions de l’altre tipus d’entorn.

Nosaltres, a espigues, sabem perfectament que molt a la vora d’un allotjament rural s’hi poden trobar un sense fi de racons preciosos, naturals, poc coneguts i dignes de ser visitats i ensenyats.

“Gorgues, rieres, rius, boscos, prats, … Tots això forma part íntegra i especialment important de l’experiència rural total.”

Screenshot 2016-09-07 19.23.29A espigues volem posar-vos a l’abast tota aquella informació que fa referència a l’entorn més immediat d’un allotjament. I com ho farem? Molt senzill! A cada allotjament rural que formi part del nostre portal, no només podreu consultar tota la informació referent a aquest allotjament, sinó que també es podran consultar rutes fetes especialment per a espigues que comencin i acabin a aquell allotjament. A més a més seran rutes que es podran descarregar els viatgers, i poder-les tenir als seus dispositius de posicionament (ja siguin GPS de muntanya o smartphones amb l’aplicació corresponent), ja que seran arxivades amb el format compatible i universal .GPX. Aquestes rutes les pot fer l’equip d’espigues o els mateixos propietaris de l’allotjament, que són els qui coneixen, millor que ningú el propi entorn immediat del seu negoci.

Prepareu-vos per descobrir llocs meravellosos. Nosaltres ja ho estem fent, i aviat en tindreu moltes notícies!

LEAVE A REPLY