Sabem que és un tòpic, però tot viatge, ja sigui per feina com de lleure, queda inevitablement vinculat a la gastronomia. Anem on anem, ja sigui més a prop o més lluny, podem comprovar que cada lloc que visitem té la seva manera de fer les coses, la gent d’allà té els seus costums. I això també queda reflectit en el món de la cuina. Poden ser subtils variacions del que nosaltres coneixem, o poden ser plats que no sabíem que existien.

“Igual que hi ha molts llocs per descobrir, també hi ha molts sabors dels que podem gaudir.”

Nosaltres, a espigues, volem deixar palès que el nostre turisme rural no és només un turisme de lleure i descans. Com dèiem en la nostra primera entrada al nostre blog, volem completar aquest concepte, volem que visqueu l’experiència rural total. I aquesta experiència passa per a que els vostres cinc sentits quedin satisfets a pler.

pa-amb-tomaquet

És per aquest motiu que, a mesura que anem avançant i descobrint llocs, també posarem a l’abast de tothom tots aquells restaurants i allotjaments rurals que tinguin una oferta gastronòmica interessant per a que els viatgers rurals puguin assaborir els millors plats de la gastronomia local d’allà on estiguin fent l’escapada. El vostre olfacte i el vostre gust no quedaran decebuts.

Ben aviat, més notícies gastronòmiques!

cocina-catalana-crema2

LEAVE A REPLY