A prop del cim d’un petit turó envoltat de boscos de pins al vessant nord de la serra del Toix, hi podem trobar una masia molt antiga, de la que se’n té constància des de la meitat del segle XIII. Restaurada amb un gust exquisit i decorada amb mobles molt antics i ben conservats, Mas Pineda és el paradigma de la cura pels detalls. La seva situació privilegiada fa que tinguem una panoràmica espectacular del Pirineu i el Pre-Pirineu.

“El quadre que tenim, un cop allà dalt, és un regal per a la nostra vista”

Mas Pineda és un allotjament turístic rural que es troba situat als afores del municipi d’Oix, a l’Alta Garrotxa, i que va començar la seva activitat l’estiu de l’any 2015 després d’haver enllestit la seva restauració.

MasPineda3Està regentat per la Laia i el Lluis, un matrimoni jove, molt emprenedor, i molt atents amb els seus visitants, que queden molt encantats amb la seva estada. Tenen molta cura de cada detall i fan que, qui vingui, estigui com a casa seva. Cada racó de la masia té un estil propi i el conjunt desborda elegància i sobrietat. No hi ha res a l’atzar, i tot està col·locat de tal manera que el conjunt és molt acollidor i còmode. És un entorn perfecte per descansar.

Com a allotjament rural disposa de quatre habitacions dobles, a saber: habitació Mas Morgat, habitació Mas Ramón Pere, habitació Mas Cors i habitació Mas Verdera. A més a més disposa de diferents apartaments destinats a estades de més de dues persones entre els que destacarem l’apartament Mas Pellicer. Dir-vos també que a les estades hi queden contemplats els esmorzars i els sopars.

MasPineda2Entre el gran catàleg de serveis que ofereixen, tenen una sala de lectura, una sala polivalent, zona de barbacoa, televisió digital terrestre i per satèl·lit, Wifi rural, una zona de pícnic, zones de relax i chill-out i un aparcament exclusiu per als clients. Mas Pineda compta també amb animals de granja com poden ser gallines, xais o conills (entre d’altres), alguns dels quals corren lliurement per la finca. Allà podreu gaudir del bon descans, fer rutes, fer picnics, jugar, fer celebracions i explorar, entre d’altres coses. Però el més important és que podreu respirar de l’aire més pur que mai hagueu imaginat!

Deixant de banda la casa, i per als més aventurers i exploradors, hi ha moltes i diverses rutes que recorren els boscos que l’envolten i entre les que n’hi ha de classificades com a terapèutiques. I per als més atrevits hi ha una ruta que condueix al Bassegoda, que fa 1373 metres d’alçada, i que té una vista espectacular.

No oblidem tampoc l’aventura gastronòmica, ja que Oix i Castellfollit de la roca estan molt a prop per a fer un bon àpat casolà, i pels que tenen temps d’endinsar-se més amunt Pirineu enllà, tenen el municipi de Beget, que compta amb edificis amb molta història i restaurants amb molta qualitat.

Per a més informació, podeu visitar la seva web i el seu facebook. Allà hi trobareu tota la informació que necessiteu.

L’equip d’espigues vol agrair a la Laia i en Lluis que ens hagin obert les portes de casa seva, que ens hagin acollit tant amablement i ens hagin deixat fer fotografies a Mas Pineda. Esperem que tinguin molt d’èxit, i que comptin amb nosaltres per a que encara en tinguin més!

“El nostre viatge també va començar amb vosaltres!”

Gràcies Laia i Lluis! Espereu que tot just comencem, i ho fem amb moltíssimes ganes! No us oblidem ni oblidarem mai!

MasPineda4

LEAVE A REPLY