Un dels factors pels que es vol diferenciar espigues respecte de la resta és en l’aspecte de la imatge. Oferirem a tothom que visiti la nostra web, una imatge moderna, en constant canvi, fàcil d’usar i espectacular. I no només això, sinó que serem nosaltres els que realitzarem, editarem i us mostrarem les fotografies dels allotjaments rurals, els raconets amagats, restaurants, edificis antics i alguna que altra sorpresa que, ara per ara, no volem revelar per crear impacte visual en el moment de mostrar-la.

“Nosaltres creiem que nosaltres, les persones, ens movem per emocions.”

Fixeu-vos en la següent fotografia. I un cop us hi hagueu estat durant deu segons mirant-la, expliqueu-nos, si voleu el que us suggereix?

12471388_1104510576260922_860199347387961180_o

Aquesta imatge és el reflex del periple que vàrem viure un dia L’Elisenda (la fotògrafa), la Laura (la model de la foto) i jo mateix. Volíem generar una imatge espectacular amb la model a les cabanes sobre els arbres, que són una sèrie d’allotjaments molt espectaculars que hi ha a prop de Sant Hilari. Aquesta fotografia havia de ser la nostra carta de presentació per al projecte a la nostra pàgina del facebook. Ja sabeu, posta de sol, una noia mirant pel balcó d’una cabana sobre un arbre, llum espectacular i entorn natural.

El fet és, que es varen donar diverses circumstàncies que ens van impedir fer aquella foto. Les cabanes, per començar, totes estaven ocupades. També se’ns va fer fosc molt aviat mentre buscàvem el lloc i una cabana lliure. Un complet desastre.

Quan tornàvem, l’Elisenda i jo mateix, vàrem decidir que aquell dia no ens quedaríem sense la foto. No us podeu imaginar com en som de perseverants quan ens hi posem, i a mig camí entre les cabanes i Sant Hilari, ja de tornada, ens vàrem parar al costat de la carretera i vàrem fer una sèrie de fotos de les que en va sortir la imatge que veieu sobre aquestes línies.

Aquesta imatge per nosaltres té un significat molt fort. Reflecteix dues coses:

La primera és l’enfrontament a la incertesa d’un camí per recórrer en el que la única llum que hi ha és la que nosaltres portem a les mans. Ens enfrontem a allò desconegut, no sabem com anirà, però tenim les eines i el coratge necessaris per fer-ho.

La segona és que hi ha molts carreteres per recórrer, molts camins per explorar i molts llocs per visitar, i ho farem. A nosaltres ens agrada molt tenir contacte amb el turisme rural, amb els allotjaments i els seus propietaris. Saber quines persones fan possible que les estades de les persones que hi van, siguin estades inoblidables.

En resum, podríem dir que la fotografia és un recurs molt poderós per expressar i generar sentiments. I en certa manera, moltes de les fotos que feu o veieu al llarg del temps, són fotos que et generen una sensació. Nosaltres farem imatges que evoquin sentiments intensos i les farem amb molt d’entusiasme. I esperem que aquestes us agradin, us facin venir ganes de visitar tots aquests llocs que nosaltres veurem i els gaudiu.

Al capdavall el nostre món, es mou per emocions… i la nostra feina es basarà en, i sobre elles.

LEAVE A REPLY