Agraïments

0
1365

Abans d’entrar en matèria voldríem dedicar una entrada al nostre blog a tot un seguit de persones que han volgut posar el seu gra de sorra al nostre projecte, i ja de pas fer una mica de retrospectiva per veure d’on venim i on anem.

El nom final d’espigues té una història al darrera. Ja feia anys que perseguia l’objectiu de dedicar-me al turisme rural i a la seva promoció, però no tenia cap pla en concret, fins que al maig del 2015 vaig especificar en un document primigeni el que seria conegut llavors com The Catalunya Experience. En aquells moments em vaig deixar guiar per un assessor de l’ajuntament de Girona, que em va ajudar a concretar aquest pla amb més precisió i a donar-li una forma final així com la forma d’executar-lo.

Malauradament The Catalunya Experience va ser un nom que va agafar TV3 per a presentar un programa de televisió sobre Catalunya, però d’una forma molt més genèrica. I per tant, TCE va passar a ser el nom en clau del projecte.

L’u de gener del 2016 sortia a la llum la pàgina del facebook dedicada al projecte, i que va canviar el nom a The Catalunya Secrets Project. Tot i això ja sabia que aquest no seria el nom del producte final, però que ens serviria per començar a donar-nos a conèixer.

Per a poder dur a terme el projecte havia de buscar fonts de finançament, i se’m va acudir que, mentre buscava el banc més adient per al finançament particular, muntaria una campanya de crowdfunding que tindria dues finalitats: la primera era, evidentment, recaptar fons per a tenir un coixí que em permetés anar als bancs amb una certa seguretat, i la segona era promocionar el projecte amb un premi molt suggerent.

M’agrada poder explicar-vos que la campanya va ser un èxit, i es van recaptar prop de 5.500 euros tot i que no hi havia cap recompensa tangible, sinó que s’entrava a un sorteig d’un cap de setmana de tres nits i dos dies a una casa rural. Comencem amb tota humilitat però ens volem convertir en un referent molt potent de promoció de turisme rural. Volem ser els millors!

Arrant d’això, l’equip d’espigues vol agrair a totes aquelles persones que van contribuir, ja sigui de forma anònima, com sigui obertament al projecte, i volem fer una especial menció a les següents:

 

Antonio Sánchez
Carlus Garcia
Carme Malleu
Concepció Pagès
Consol Ruiz
Daniel Estorach
David Jabardo
Domenech Malleu
Ferran Brugat
Gemma Bernués
Glòria Mestres
Jacint Peix
J. M. Sánchez
Josep Jordana
Jordi Chinchilla
Jordi Millet
Juan
Laura Valencia
Manel Verdegay
Maria Català
Maria Dalmau
María Espinola
Marina Mataró
Michi
Montserrat Bonache
Montserrat Fabré
Neus Ramentol
Paula Coderch
Pilar Alfonso

 

A tots ells moltes gràcies. De tot cor, de part meva i de l’equip d’espigues. I a aquelles persones anònimes, potser el vostre nom no formarà part de la nostra història, però la vostra col·laboració sí que ho farà. Ens heu ajudat més del que us penseu, i amb la vostra col·laboració podem afirmar el següent:

El nostre viatge comença amb vosaltres.

I tingueu per segur que no oblidarem mai el que heu fet. Paraula.

LEAVE A REPLY