La majoria dels que llegeixen aquestes línies ara mateix tenen entès, probablement, que el turisme rural és de lleure i tranquil·litat, de descans, i de sortir de la rutina habitual que dia a dia ens té lligats a la nostra feina i a la nostra llar.

És cert que aquesta és la tendència, i nosaltres pensem que és un enfoc perfecte per una oferta de lleure propera, natural i relaxant.

“Però, alhora, creiem que és incomplet i que falten uns quants ingredients per a tenir una experiència rural total.”

La pregunta és, doncs, quin atractiu té aquest tipus de turisme, a part de gaudir de la tranquil·litat d’un lloc acollidor?

D’aquesta necessitat neix espigues.com on volem cobrir aspectes molt importants que altres pàgines web que es dediquen a la promoció d’aquest sector obvien, i que nosaltres creiem que són bàsics i molt importants. Així a grans trets, us podem comentar que, entre d’altres aspectes, donarem especial èmfasi a l’entorn més proper de l’allotjament rural, a la gastronomia local i als esdeveniments festius i culturals més interessants. Tot això amb una geolocalització precisa, la possibilitat d’efectuar reserves on-line de forma immediata, amb promocions, concursos i la introducció del geocaching a tothom per a que tothom es pugui divertir i emocionar buscant tresors secrets.

“I dit això, sorgeix una altra qüestió: Perquè el nom d’espigues?

Tots sabem que triar el nom d’una marca no és tasca senzilla. Jo mateix hi he passat gairebé sis mesos del projecte a triar, remenar i combinar paraules, fins que un dia, cansat i amb aquella sensació de neguiteig i frustració de veure que no sortia una paraula especialment atractiva, va sorgir. El que tenia clar és que havia de ser un nom curt, potent, i sobretot que tingui relació amb el turisme rural. I, en efecte, espigues n’hi té.

Per fer-vos-en cinc cèntims, la Generalitat de Catalunya classifica els negocis de turisme rural per espigues, i no per estrelles. Amb aquest nom, volem marcar un nou plantejament més encarat a un criteri poc conegut, i que marca un model de qualitat per al nostre turisme rural.

Durant els pròxims mesos, a partir d’aquesta primera entrada, i mentre estem esperant la nostra pàgina final, us mantindrem informats de tots els nostres progressos, així com anirem viatjant, explorant i posant al vostre abast, racons plens d’història, de naturalesa i que faran les delícies de la vostra vista. També parlarem de gastronomia, de esdeveniments populars interessants i, com no havia de ser d’una altra manera, de turisme rural.

Avui neix espigues.com. Avui comencem el nostre viatge. Esperem que ens hi acompanyeu i volem donar-vos les gràcies per seguir-nos i per fer difusió del nostre projecte. Esperem que vosaltres gaudiu tant llegint i veient les nostres entrades, com nosaltres fent-les.

LEAVE A REPLY